Detta är Borås Bilcenter AB

Under 53 år har vår slogan varit ”VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER”.Vi utför service och reparationer på de flesta bilmärken. Vi är en Autoexperten ansluten verkstad, vilket innebär att när du gör en service/reparation på din bil hos oss bibehåller du din nybilsgaranti då vi alltid använder oss av rätt delar och oljor som just din bil behöver. Förvaltning kvarstår i vår regi.

Företaget är stabilt och har belönats med högsta klassificering AAA när det gäller kreditvärdighet.

VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER

Under 52 år har vår slogan varit ”VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER”. Stora ändringar har skett. Nordens största återförsäljare av begagnade bilar. På alla märken utför vi SERVICE med GARANTI (inkl. ASSISTANSGARANTI utan extra kostnad)  även den service på KIA (som måste göras för att 7-åriga garantin skall gälla)  med kvalité till förmånliga priser som AUTOEXPERTEN. Vi kommer att ha ett mycket begränsat antal salubilar, besökande hänvisas  till KUNDMOTTAGNINGEN, entrén på gaveln mot stan. Förvaltning kvarstår i vår regi, och samma glada gäng står till tjänst för att göra Er nöjda.

Företaget är stabilt och har belönats med högsta klassificering AAA när det gäller kreditvärdighet

Boka tid

Du kan fråga efter lediga tider via e-post, per telefon, samt via besök. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi personligen för bästa möjliga tid samt pris. Du binder dig inte till något genom att fylla i formuläret.