Detta är Borås Bilcenter AB

Borås Bilcenter AB är Borås äldsta bilföretag i samma regi sedan 1967. Vi har levererat bilar till tusentals belåtna kunder över hela Sverige, Vi var en av de första HYUNDAI/KIA- återförsäljarna i landet, vi utför den service på KIA som fodras för att den 7-åriga fabriksgarantin ska gälla. Vi har genom åren erhållit utmärkelserna ”ÅRETS KIA HANDLARE” och även ”ÅRETS BÄSTA KIA VERKSTAD”. Vi är speciellt utbildade på KIA och HYUNDAI, men har resurser och kunskap för ALLA MÄRKEN.

VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER

Under 52 år har vår slogan varit ”VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER”. Stora ändringar har skett. Nordens största återförsäljare av begagnade bilar. På alla märken utför vi SERVICE med GARANTI (inkl. ASSISTANSGARANTI utan extra kostnad)  även den service på KIA (som måste göras för att 7-åriga garantin skall gälla)  med kvalité till förmånliga priser som AUTOEXPERTEN. Vi kommer att ha ett mycket begränsat antal salubilar, besökande hänvisas  till KUNDMOTTAGNINGEN, entrén på gaveln mot stan. Förvaltning kvarstår i vår regi, och samma glada gäng står till tjänst för att göra Er nöjda.

Företaget är stabilt och har belönats med högsta klassificering AAA när det gäller kreditvärdighet

Boka tid

Du kan fråga efter lediga tider via e-post, per telefon, samt via besök. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi personligen för bästa möjliga tid samt pris. Du binder dig inte till något genom att fylla i formuläret.