Detta är Borås Bilcenter AB

Under 60 år har vår slogan varit ”VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER”.
Vi har under åren varit återförsäljare åt ett antal olika bilmärken (KIA, Lada osv) med dels försäljning samt bilverkstad. Nu är vi endast en renodlad bilverkstad där vi har resurser och kunskap för att hjälpa just dig som kund med din bil.
Välkommen att höra av dig till oss.
Förvaltning kvarstår i vår regi.
Företaget är stabilt och har belönats med högsta klassificering AAA när det gäller kreditvärdighet.

VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER

Under 52 år har vår slogan varit ”VÅRT MÅL NÖJDA KUNDER”. Stora ändringar har skett. Nordens största återförsäljare av begagnade bilar. På alla märken utför vi SERVICE med GARANTI (inkl. ASSISTANSGARANTI utan extra kostnad)  även den service på KIA (som måste göras för att 7-åriga garantin skall gälla)  med kvalité till förmånliga priser som AUTOEXPERTEN. Vi kommer att ha ett mycket begränsat antal salubilar, besökande hänvisas  till KUNDMOTTAGNINGEN, entrén på gaveln mot stan. Förvaltning kvarstår i vår regi, och samma glada gäng står till tjänst för att göra Er nöjda.

Företaget är stabilt och har belönats med högsta klassificering AAA när det gäller kreditvärdighet

Boka tid

Semesterstängt vecka: 28, 29, 30 & 31

Du kan fråga efter lediga tider via e-post, per telefon, samt via besök. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi personligen för bästa möjliga tid samt pris. Du binder dig inte till något genom att fylla i formuläret.